Ask GBAtemp!

Ask GBAtemp is a place where you ask simple and precise questions in order to receive relevant answers that do not necessitate lengthy discussions. For regular discussion threads, make sure to use the forums. Get started by selecting a question category in the list below, then click the "Ask a Question" button at the top of the page to begin writing your question. Alternatively, use the search box above to search for existing questions and answers.

    1. Hacking

      Ask your question about Switch Hacking
      Questions:
      281
      Answers:
      808
    2. Gaming

      Ask questions about the console itself and its games
      Questions:
      75
      Answers:
      212
    1. Hacking

      Any question about 3DS hacking (softmods, hacks, other flashcarts...)
      Questions:
      1058
      Answers:
      3413
    2. Gaming

      Questions regarding 3DS Games
      Questions:
      183
      Answers:
      637
    1. Hacking

      Wii Hacking questions should be asked here
      Questions:
      614
      Answers:
      1689
    2. Gaming

      Ask questions about Wii games, the Wii console, Wii accessories...
      Questions:
      116
      Answers:
      370
    1. Hacking

      Ask Wii U hacking questions.
      Questions:
      165
      Answers:
      396
    2. Gaming

      Wii U gaming related questions
      Questions:
      16
      Answers:
      32
    1. Hacking & Flashcarts

      Ask questions about Nintendo DS flashcarts and other hacking devices.
      Questions:
      680
      Answers:
      2180
    2. Gaming

      Ask questions about DS gaming: consoles, games, accessories, game help, tips, cheats...
      Questions:
      234
      Answers:
      854
    1. Hacking

      PSP Hacking questions
      Questions:
      30
      Answers:
      52
    2. Gaming

      For PSP gaming related questions.
      Questions:
      115
      Answers:
      320
    1. Hacking

      PS Vita hacking questions go here
      Questions:
      37
      Answers:
      88
    2. Gaming

      PS Vita gaming questions
      Questions:
      6
      Answers:
      15
    1. Hacking

      Ask your PS3 hacking questions here
      Questions:
      32
      Answers:
      66
    2. Gaming

      For PS3 Gaming questions
      Questions:
      120
      Answers:
      329
    1. Hacking

      Ask your questions related to Sony PS4 hacking
      Questions:
      7
      Answers:
      23
    2. Gaming

      Ask your general and gaming PS4 questions
      Questions:
      9
      Answers:
      39
    1. Hacking

      Do you have a question about Xbox One hacking? This is the right place to ask!
      Questions:
      6
      Answers:
      11
    2. Gaming

      Ask questions about the Xbox One console or games
      Questions:
      4
      Answers:
      16
    1. General Gaming

      Ask questions about gaming or the industry in general
      Questions:
      122
      Answers:
      525
    2. Internet & Web

      Ask questions about the Internet or Web related subjects
      Questions:
      75
      Answers:
      284
    3. Homework

      Do you need help for your homework? If you're lucky, other Tempers will help you out...
      Questions:
      49
      Answers:
      172
    4. Random & Fun

      Ask questions about random/funny subjects
      Questions:
      158
      Answers:
      916
    5. GBAtemp Network

      Questions related to the GBATEMP NETWORK which consists of three websites: q-bec.com, FileTrip.net, ShopTemp.net
      Questions:
      229
      Answers:
      888
    1. Gaming

      Ask questions about PC games, and general PC game-related topics
      Questions:
      68
      Answers:
      290
    2. Software

      Ask computer software related questions
      Questions:
      206
      Answers:
      793
    3. Hardware

      Ask computer hardware related questions
      Questions:
      145
      Answers:
      636
    4. Network

      Ask computer network related questions
      Questions:
      37
      Answers:
      162
    1. GBA

      Ask GameBoy Advance related questions
      Questions:
      68
      Answers:
      173
    2. Xbox 360

      Ask Xbox 360 related questions here
      Questions:
      78
      Answers:
      237
    3. iPhone & iDevices

      Ask iPhone and other Apple devices (iPod, iPad...) questions
      Questions:
      89
      Answers:
      275
    4. Oldies

      Ask questions about older systems: GameCube, N64, PS2, PS1, Dreamcast...
      Questions:
      116
      Answers:
      382
    5. Other

      Ask questions about other current (non-oldie) gaming systems: Dingoo, GP2X...
      Questions:
      77
      Answers:
      266
Site Map